perjantai 8. toukokuuta 2015

Temppuvideo

Tein blogiin viime keväänä temppuvideo-teaserin, mutta näköjään kunnon videon tekemisessä kesti "pikkasen" odotettua kauemmin. Tämä uusi video ei siinä mielessä ole paras mahdollinen, että me aloitettiin vasta tempputreenit monen kuukauden tauon jälkeen, eli taidot on pikkasen ruosteessa. Aika hyvin Hugo silti muistaa temput! Täytyy kuitenkin sanoa, että peruuttaminen meni vähän tahmeasti. Joskus se sujuu paremmin ja joskus vähän huonommin, kuten nyt. Se on muutenkin vaikein temppu minkä olen Hugolle opettanut, ja se vaatisikin edelleen vähän parantelua mutta kuten sanoin, meillä on ollut pitkä tauko treeneissä. Unohdin muuten kokonaan pyytää Hugolta tassua videota varten, pitää muistaa sisällyttää se sitten ensi videoon (milloin se sitten ikinä tuleekaan)..

Mun piti leikkailla videoklippejä aika urakalla, sillä muuten videosta olisi tullut melkein kymmenen minuuttia pitkä, sillä temppuiltiin parvekkeella ja Hugon keskittyminen herpaantui välillä ulkoa kuuluviin ääniin.

Kannattaa laittaa HD-laatu!

Kuka kiinnitti huomiota erääseen pikkuabyyn, joka vaikuttaa erittäin tyytymättömältä siihen että hänet on jätetty parvekkeen oven väärälle puolelle..? ;D

26 kommenttia:

 1. Ootpas sinä Hugo taitava! Opettaiskohan tuo meidänkin emäntä mulle jotain temppuja, joiden avulla saisin sitten nameja... Njam. Hih tuo Viktor! Teidän pitää opetella yhteistemppuja :)
  - Lalli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on hurjan taitava! ♥ Täytyy katsoa noita yhteistemppuja vähän myöhemmin, nyt Viktorin keskittymiskyky on vielä sen verran alkeellinen ettei mun hermot kestä semmosta. :D

   Poista
 2. Viktor taitaa olla semmonen kiljukaula! :D Mutta joo ihana kun ootte taas päässy temppujen maailmaan, Hugo on niin hyvä oppimaan ja kivoja temppuja oot opettanu! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Meillä ei kyllä oo kummallakaan yhtään keskittymistä kun herkuista mennään ihan sekasin :D Ruffe osaa vaan mennä maahan ja Coco ei osaa mitään... Hugo on kyllä taitava! Miten muuten opetit tuon pusun? Muistan että mietit sitä sen opettamista mutta en muista että olisit kertonut miten se sitten onnistui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Jade on samanlainen, se ei pysty keskittymään ollenkaan eikä siksi sen kanssa treenatakaan, mutta kyllä Jadekin osaa mennä maahan (muitakin se osasi joskus, mutta nykyään se vaan tarjoaa niitä vuoron perään kuuntelematta mitä mä siltä pyydän). Hugokin oli aluksi tosi kova hössöttämään herkkujen perään, mutta nykyään se terästäytyy heti kun se näkee naksuttimen. Sillä on aina semmonen totinen ilmekin kun treenataan, siitä näkee että Hugo todella miettii ja keskittyy!

   Pusu on maailman helpoin opetettava: hieroin kinkkusiivua nenään, tungin naaman Hugon eteen ja naksautin kun se nuolaisi nenää. Hugo oppi tempun käytännössä heti! :D

   Poista
 4. Onpas Hugo taitava! Itellekin tuli heti himo kuvata temppuvideo :D Viktor on kyllä niin pieni söppänä, toinen vaan ihmettelee oven takana miksei hääki pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viktor oli kyllä niin säälittävä oven takana.. :D

   Poista
 5. Hienosti Hugo tekee! Tuo soittokello on hauska! Ja peruuttamistakin voisin testata Pepsillä :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistaudu siihen, että peruuttaminen voi olla aika vaikea opettaa! :D

   Poista
 6. Ihana murhailme Hugolla tossa peruuttaessa. :D

  VastaaPoista
 7. Viktor yrittää tosissaan varastaa huomiota :-D Hienosti on onnistunut kyllä Hogon koulutus, isot onnittelut fiksusta kissasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älykästä ja taitavaa kissaa on helppo kouluttaa. ;)

   Poista
 8. Voi hitsi Hugo on hyvä! Vaikkakin pikku-Viktor varastaa show'n ;-)

  VastaaPoista
 9. Vau, joko Hugo oppi kellon?! :D Tosi upeasti teki temppuja häiriöistä huolimatta ♥ Pusu näyttää tosi kivalta! Mie koitin opettaa Noralle tuota peruuttamista, mutta se vaan istuu paikoillaan eikä tajua perääntyä ollenkaan lähestyvää kättä, vaikka se tunkis ihan iholle asti. :D Varmaan Haikun kanssa onnistuisi parhaiten ja ehkä Rakukin voisi sen oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hugolla ei kauaa nokka tuhise tämmösissä asioissa! Hugolla oli myös aluksi vaikeuksia peruuttamisen kanssa. Opetin sen niin, että näytin Hugolle että nami on kädessä, ja sitten vein käden Hugoa kohti (=alussa ihan Hugon rintaa vasten) ja se yritti hamuta herkkua ja peruutti. Vähän aikaa sillä kesti tajuta jutun juoni, mutta sitten sillä naksahti päässä joku ruuvi oikeaan asentoon ja temppu opittiin. :D Sen vuoksi toi käsimerkkikin on vielä tommonen poispäin työntävä suullisen käskyn lisänä.

   Poista
 10. Taitava Hugo! Mä ajattelin opettaa peruuttamisen sellaisella tekniikalla, että kissalle heitetään herkku johonkin ahtaaseen paikkaan (esim. kahden laatikon väliin) ja palkataan kun se lähtee peruuttamaan paikasta pois. Pikkuhiljaa siirrytään itse kissan eteen ja sitten poistetaan ahdas paikka (tässä ne laatikot olisivat tosi hyvät), jolloin lopputuloksena on toivottavasti loistava peruutus. Pitäisi ensin kyllä löytää jostain aika sen opettamiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas veikkaan ettei meillä toimi mikään tommonen, sillä Hugo ei keskity mihinkään muuhun kun siihen namiin jos sen jonnekin heittää. :D

   Poista
 11. Hurjasti hienoja temppuja. Huomasin kyllä mutinaa lasioven takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikeahan se on olla huomaamatta Viktoria videolla.. :D

   Poista